Uitslag nominaties "MUULKES 2015" 

 

Dit jaar waren de uitreikingen van de “MUULKES” op vrijdag 28 juni zoals steeds de laatste jaren in het Munttheater in Weert.
22 mensen hadden zich opgegeven om deze avond bij te wonen en met deze 22 mensen vertrokken we in een tot de laatste stoel gevulde bus naar Weert.
Iedereen had zich opgetuigd in het zwart en wit en had iets “extreem groot” op z’n jas of hoed gespeld.
In een snikheet en overvol Munt theater werd vervolgens begonnen met het uitreiken van de “MUULKES”.
Nog nooit was er zoveel belangstelling voor deze avond, wat hield in dat zelfs het balkon gebruikt moest worden om alle gasten van een zitplaats te voorzien.
Marnix Mulder las per onderdeel alle rapporten voor waarna de winnaar uitgeroepen werd.
De eerste 3 nominaties, meest bijzondere voorstelling, meest opvallende vormgeving van een voorstelling en meest opvallende vormgeving van een voorstelling, gingen helaas aan onze neus voorbij.
Maar dan, de genomineerden voor de “meest opvallende vrouw in een grote rol” worden voor gelezen, gevolgd door de gevleugelde woorden, “en het MUULKE 2015 gaat naar…….…”

Anita Rongen.

Onder luid applaus ontving de anders zo spraakzame, maar nu enigszins geëmotioneerde winnares de fel begeerde trofee uit handen van Marnix.
Anita namens iedereen van harte proficiat!!
In de foyer werd onder muzikale begeleiding van de huisband, met welkome aanvulling van de zangers, Miriam, Francis en Loek, de avond voort gezet.

 

Alle genomineerden, en in het bijzonder de winnares Anita Rongen, gefeliciteerd met de behaalde nominaties en gewonnen prijs namens het bestuur.